Aquestes cuines estan inspirades en la natura més fosca, transmeten elegància, bellesa, distinció i sofisticació, el seu concepte es minimalista.

També hi ha detalls de luxe en els tiradors, aquest permeten crear composicions il·limitades.  Les estructures metàl·liques i les vitrines presenten un  estil minimalista i amb caràcter.

 

Cuina en un loft industrial amb acabats laminats Marbre Calacatta i tiradors Onyx en negre raspallat al igual que el perfil de l’alumini.

Les betes del marbre blanc aporten distinció a la cuina. Les columnes en Castor Extramate transmeten serenitat i elegància, l’illa és la protagonista de la composició.

 

La Serie Onyx ens dóna la possibilitat de treballar amb els tiradors lineals creant  diferents composicions en un mateix espai. L’acabat amb Noguera natural ens aporta calidesa a la composició i crea un ambient elegant i acollidor.

Cuina de línies rectes amb acabats sofisticats com el laminat marbre i els tiradors Onyx en negre raspallat. La composició amb la vitrina i l’estructura metàl·lica aporta força, el perfil d’alumini està acabat a joc amb els tiradors.

La barra de la cuina amb un mòdul obert convida a gaudir de l’illa.