Si busques equipar la teva cuina amb un mobiliari de disseny i d’alta qualitat, a Espais Joves disposem d’una ample varietat de mobiliari de cuines  a mida. Com a distribuïdors oficials de Cuines Inara, oferim les darreres tendències en mobles de cuines a Igualada amb una molt bona relació qualitat preu.

Us assessorarem i realitzarem un projecte amb el tipus de moble cuina que més s’adapta a la teva cuina segons l’espai i preferències.

 

-Cuines minimalistes: pels que us agrada les cuines simples i funcionals, ideals per transmetre ordre i netedat. Pensades per espais petits, el que donarem és lluminositat i amplitud a l’espai.

-Cuines de disseny: pensada per aquelles persones que busquen cuines amb un disseny únic més individualitzat donant un toc d’originalitat i innovació.

-Cuines amb illa: cada vegada més aquest tipus de cuina americana és més buscat, ja que ofereixen moltes avantatges de composició, emmagatzemant i funcionalitat. Poder compartir l’espai amb els convidats i facilitar l’organització i els moviments en les tasques culinari és una altra avantatge.

Les cuines Innara són molt versatils, cuines modern es adaptades a les necessitats dels clients i amb els millors acabats. A Espais Joves encertarem amb la teva cuina.

Espais Joves, distribuïdor oficial de Cuines Inara. El teu referent de Cuines Igualada

https://grupoinara.com/nuestros-distribuidores/espais-joves