The Comfy House, de KAVE HOME, és la comoditat en estat pur. El propòsit d’aquesta col·lecció és transmetre que seguir les tendències també pot conviure amb el confort. En aquesta col·lecció es presenten peces de disseny de fusta massissa sostenible barrejada amb teixits com el borreguet i fibres naturals.
Cada estança de la vivenda està connectada entre si, perquè la comoditat estigui present en cada racó, i sigui la màxima representació de què com a casa, enlloc.
No hi ha res com arribar a casa i tenir un sofà que ho té tot. El sofà Block és còmode, sostenible i de disseny. Disponible en diferents acabats i mides, una peça imprescindible pel menjador de casa teva, ja que és una peça versàtil i atemporal.

Aquesta col·lecció aposta per la combinació d’una il·luminació adequada i càlida amb accessoris  fets amb fibres naturals com el ratan.