Tot començament requereix el seu temps i aquest pas encara més. A “New Begining” de Kave Home es un mobiliario modern i contemporani ideal per aquesta nova etapa en un pis nou i la il·lusió per decorar cada estança de la casa.

Aposta per combinar diferents estils i crear un espai 100% personalitzat!

 

El rebedor es una de les estances més importants de casa teva, on dones la benvinguda als teus convidats i a tu mateix.

Una consola com Rewena, el mirall Ulrica, la làmpada Phant… són alguns dels elements que pots trobar per fer la teva benvinguda a casa més acollidora. 

El menjador és una de les estances més desitjades, per això amb el sofà Galene aconseguiràs un confort gràcies al seu efecte pluma. A més a més, contribueixes a un bé pel planeta, ja que tot el seu relleno s’ha fet amb PET, plàstic reciclat recuperant el mar.