Inagurem la nou espai Kave Kids a la botiga i us portem una selecció del mobiliari més multifuncional de la marc Kave Home. El llit tipi fet amb fusta macissa de fresno i gràcies a la seva baixa altura facilita la seguretat i llibertat de moviments dels nostres petits de la casa. 

El llit evolutiu també de fusta macissa, està dissenyada perquè evolucioni amb el nostres infants. Poden variar l’alçada i també treure les baranes fins a quedar un llit normal. Servint per tant dels 0 anys fins al 7 anys. 

Inaugurem nova web i uLlit tipi amb decoració indi. Perque puguin descansar i jugar en el mateix espai. 

A l’exposició de la boMoisés de fusta , amb roba desenfundable i matalas inclos, també disposem d’altres productes com la trona evolutiova. Podeu visitar la web:

https://kavehome.com/es/es/kave-kids/

i la nostre botiga per veure els productes. Carrer Florenci Valls 16, Igualada.