Amb què somien els nens? T’imagines que puguin somiar amb dormir a una cabana de fusta al bosc? Aquest somni es pot fer realitat amb la caseta infantil de Lagrama, disenyada per a què els nostres petits de la casa juguin, es diverteixin i imaginin. Es pura màgia.

La caseta infantil d’Espais Joves dona moltes opcions de colors, mides i elements, i pot ser personalitzada segons els gustos i neccesitats dels més petits: un sostre amb finestra per poder veure els estels, parets amb vinils, enmagatzematge o llit-niu a la part inferior del llit, diferents formes, colors i acabats als tiradors i moltes coses més. Si vols veure més, visiti’ns a Carrer Florenci Valls, 16 Igualada.

A més, pots configurar i veure com queda la teva caseta ideal a través del següent link:https://www.lagrama.es/planificador/11-cottage/

Deixa als teus fills somiar!