Amb l´ arribada de la primavera i del bon temps, ens agrada començar a fer vida a l´ exterior per això, no dubtis a decorar la terrassa, pati  o jardí com una zona més de la casa en la que hauràs de tenir cura de la seva ambientació.

Mobiliari per tota la vida.

Innovació i tecnologia són les bases de Vondom, una marca líder en el mercat del mobiliari d’exteriors.

Els seus exclusius models son dissenyats per a l’exterior i han estat fabricats per durar tota la vida.

Relax , salons d’exterior, ombrel·les,  menjadors complerts…

El plaer de gaudir de l’aire lliure.

En l´ actualitat hi ha Innovadores peces d’exterior que donen prioritat a la qualitat i a la resistència dels materials, així com el disseny. Tot per crear un entorn perfecte en el que passar agradables i còmodes moments aquest estiu.

Com conservar el mobiliari  d’exterior.

Si el mobiliari és lacat o d’alumini s’ha de netejar periòdicament amb sabó neutre i aigua, però no amb el sistema de pressió ni fer servir productes abrasius ni corrosius.

Als mobles de fusta, a l’acabar la temporada del bon temps,  s’hauria de donar  una capa d’oli especial per a mobiliari d’exteriors.

Hi ha acabats per exterior amb resines que imita el vímet, el manteniment l’hem de fer amb aigua i draps humits per tal de netejar bé tots els racons.

El tèxtil nàutic  està pensat per suportar les inclemències del temps. Cal no netejar-lo amb aigua a pressió, utilitzar sabó neutre i draps humits.

Les fundes per protegir el mobiliari durant l’ hivern pot ser una bona solució.