Hauràs de tenir en compte que hi ha un gran ventall de sofàs i tapisseries,  però hem d’escollir molt bé el que s’ha adapti a les nostres necessitats i al nostre confort.

En un sofà hi hem de trobar confort, durabilitat i bellesa. El disseny no està renyit amb la comoditat  i podem trobar sofàs amb bon disseny i alhora còmodes gràcies als seus seients de relax elèctrics o manuals , als reposacaps reclinables, els pufs independents, els seients i ronyoneres adaptades al cos…

Si es disposa de poc espai , trobem sofàs que incorporen baguls elevables en els seients i en la chaise longe. Fan una funció molt pràctica ja que et permeten guardar les mantes, els jocs de taula… i així tenir la sala endreçada.

El relax més personal es pot trobar amb la comoditat dels seients i respatllers, aquest han de donar sensació de flonjor i a la vegada han de ser consistents, tot el sofà ha de donar el màxim confort i hem de tenir la sensació d’estar embolcallats en un núvol.

En tapisseria troben la pell i les teles que en els últims anys han evolucionat molt. El teixit ha de ser agradable al tacte i fàcil de netejar. Una tela que compleixi la normativa ISO en el Certificat de qualitat, ajudarà a allargar la vida del sofà.

Els sofàs de pell són un  valor afegit a l’espai, al confort i a l’elegància. Hi ha molts tipus de pell però l’important és que sigui 100% pell.

 

Tots  aquests consells i més els podeu trobar a espais joves